MENUKAART
BITES
Gyoza | € 17,00 |
---|---|
Kip - koriander - chili - soja | |
Tongschar | € 17,00 |
Reepjes - tartaar | |
Secreto 07 ( 100gr ) | € 28,00 |
De Laet - Van Haver | |
Oester ( per stuk ) | € 4,00 |
Creuse Irish Mor | |
LEF's Tapasplank | € 34,00 |
Assortiment van onze verleidingen ( minimum 2 personen €17/pp) |
HOOFDGERECHT - Culinaire verwennerij
Hert | € 33,00 |
---|---|
Pastinaak - knolselder | |
Fazant | € 31,00 |
Cevenne ui - laurier | |
Haas | € 40,00 |
Rode biet - sjalot | |
Paling | € 36,00 |
In 't groen "LEF Style" | |
Kabeljauw | € 33,00 |
Koolraap - dille |
VOORGERECHT - Intense en pure smaken
Garnalen ( 1 ) | € 17,00 |
---|---|
Kroket - kropsla - tomaat | |
Makreel | € 23,00 |
Zeeuwse mosselen - waterkers | |
Runderwang | € 23,00 |
Witloof - peer | |
Zeekat | € 25,00 |
Inkt - snijbiet - alg | |
Eekhoorntjesbrood | € 23,00 |
Aardpeer - shiso - kombu |
2 Share specials
Côte à l'os Ierse Angus ( 4 weken gerijpt ) | € 94,00 |
---|---|
Saus naar keuze : champignon - peper - béarnaise; Witloof - verse frieten | |
Het Angus rund heeft een kenmerkende zwarte vacht met een – in verhouding tot zijn lichaam – redelijk klein hoofd. De runderen staan maar liefst 8 tot 9 maanden per jaar in de Ierse weilanden en scharrelen hun eigen natuurlijke voeding bij elkaar. Deze duurzame manier van grootbrengen maakt dat het vlees van uitzonderlijke kwaliteit is met een kleine ecologische voetafdruk. Het vlees kenmerkt zich verder door zijn unieke, sterke vetdooradering en uitgesproken smaak. | |
------ | |
Wilde zeebaars | € 84,00 |
In zoutkorst - avocado - tomaat - couscous |
Imperial Heritage Caviar
Blini | € 45,00 |
---|---|
zure room - Imperial Heritage Caviar ( 10gr ) | |
Langoustine | € 51,00 |
karnemelk - Imperial Heritage Caviar ( 5 gr ) |
NAGERECHTEN - Om van te likkebaarden
Mandarijn | € 13,00 |
---|---|
Vanille | |
Witte dame | € 11,00 |
A la minute gedraaid - vanille - chocolade - room | |
Pannenkoek | € 13,00 |
Appel - Calvados - vanille | |
Vijgen | € 13,00 |
Honing | |
Kaas | € 15,00 |
Kazen geaffineerd door Kaasmeester Van Tricht |