snippet

Menukaart

Bites

Mozzarella ( 5 stuks ) €10,00
Kroket - putanesca

Oesters ( 3 stuks ) €12,00
Pompelmoes - burrata

Sardienen €12,00
Salsa verde - gremolata

Bruscetta ( 4 stuks ) €10,00
Tomaat - basilicum

Tapasplank "Dolce Forte" €24,00
Plank met Spaanse en Italiaanse charcuterie


Voorgerecht

Kleine porties, met pure smaken

Zeeuwse schelpjes €18,00
Ministrone - pistache - dragon


Sint Jakobsvruchten €25,00*
Karnemelk - basilicum - Granny Smith

Konijn €21,00
Ravioli - knolselder - zwarte look

Vitello Tonnato €15,00
Kalf - tonijnmayonaise - appelkappertjes - Parmezaan

Pulled Pork €12,00
Kroket - graanmosterd - mosterdzaad - witloof

Zeebaars €17,00
Tartaar - courgette - radijs - groene kruiden - zure room


* In menu supplement € 7,00

Hoofdgerecht

Verse seizoensgebonden gerechten

Varkenswangen " Vietnamese Style " €22,00
Stoofpotje - koriander - noedels


Kalf €25,00
Escalope Milanese - saffraan - chili - focaccia

Entrecote "Frisona" €28,00
Courgette salade - verse frieten

Saus naar keuze : Peper-Champignon-Béarnaise

Paling €29,00*
Gegrild-in 't groen-kruidensalade

Gamba €29,00
Lasagne - Arrabiata - aubergine - dragon

Zeetong €32,00*
Gegrild - groene kruiden - burrata - champignons

* In menu supplement €5,00

2 Share specials

Côté à l'os "Frisona" ( stuk 1,1kg - 1,4kg ) 4 weken gerijpt €75,00
Courgette salade - verse frieten
Saus naar keuze : Peper-Champignon-Béarnaise

Het zijn runderrassen van extreem hoge kwaliteit en vanwege de enorme populariteit van vlees uit Galicië

wordt het blondvee uit Galicië beschermd door de Spaanse wet- en regelgeving. Het authentieke vlees van

deze gewaardeerde runderen draagt verplicht het erkenningslabel 'Indicación Geográfica Protegida Ternera

Gallega' en wordt sedert 1996 erkend door de Europese Unie. IGP Ternera Gallega wordt exclusief

afgegeven aan runderen welke in Galicië worden geboren, opgroeien en geslacht. Scherpe controle vindt

plaats vanaf geboorte, op voeding, gezondheidszorg, manier van slacht en erkende verkooppunten.

Voeding bestaat slechts uit moedermelk en plantaardig krachtvoer en is uitgesloten van elk dierlijk

bijproduct. De runderen worden in kleine getallen gehouden bij lokale boeren en lopen vrij rond. Bij slacht

ligt het gewicht tussen de 450 en 500 kilo als het rund ongeveer de leeftijd van 6 jaar heeft bereikt.

Middels scherpe controles behoort Galicisch rundvlees gegarandeerd tot het beste vlees met maximale

kwaliteit. Het vlees van de Gallega-runderen kenmerkt zich door de mooie en subtiele vetdooradering.

Kip "Belle Flamande" €58,00
Parmezaan - truffel

Wilde zeebaars ( +/- 1,1kg ) €58,00
In zoutkorst - courgette - basilicum - tomaten

Nagerechten

Om van te likkebaarden

Chocolade €12,00
Mascarpone - limoen

Witte dame €10,00
A la minute gedraaid - vanille - chocolade - room - amandel

Sabayon €10,00
Witte wijn - vanille

Rijstpap €12,00
Balsamico - limoen

Citrus € 10,00
Taart-merenque

Kaas €15,00*
Kazen geaffineerd door Kaasmeester Callebaut

* In menu supplement €5,00