Menukaart
Bites
Quesadilla €12,00
Pulled pork - cheddar - rode curry
Feta €12,00
Samosa - spinazie - tzatziki
Bruscetta ( 4 stuks ) €12,00
Tomaat - ham - mozzarella
Vleesplank "Duroc d'Olives" €16,00
Plank met charcuterie uit Lochristi
LEF's Tapasplank €26,00
Assortiment van onze verleidingen
Voorgerecht
Intense en pure smaken
Garnalen ( 1 ) €15,00
Kroket - sucrine - groene kruiden
Ombervis €20,00
Tomaat - physalis - koriander
Gamba €19,00
Ravioli - palmkool - bieslook
Zeeuwse mosselen €19,00
Vichysoise - citroenverbena
Ajo blanco - tulpen - vadouvan
Hoofdgerecht
Culinaire verwennerij
Mechelse koekoek €29,00
Vol au vent - mousseline - morieljes - garnalen
Supplement kalfszwezerik € 7,00
Lam uit de Pyreneeën €33,00*
Aubergine - Tom Kha Kai
Kalf €29,00
Niertjes - dragon - lente-ui
Paling €31,00
In 't groen "LEF Style"
Rode poon €29,00
Botermelk - Vermouth - lavas - asperges
* In menu supplement €5,00
2 Share specials
Côte à l'os "Minhota" €99,00
Saus naar keuze : champignon - peper - béarnaise
Slaatje - verse frieten
Minhota runderen zijn nauw verwant met de Spaanse Rubia Gallega. Minhota koeien werden vroeger gekweekt omwille van hun trekkracht. Dit doel is uiteraard niet meer van toepassing maar ondertussen ontdekten meatlovers de kwaliteiten van het lichtgemarmerde en zeer smaakvolle vlees. Verwant met de Rubia Gallega maar in veel mindere mate gecommercialiseerd.
Ribbetjes "Duroc d'Olives" €58,00
Natuur
Gelakt - komkommer - sojascheuten - pinda - kerrie
Wilde zeebaars €62,00
In zoutkorst - puntpaprika - tahini - linzen
Nagerechten
Om van te likkebaarden
Rabarber €12,00
Witte chocolade - honing - tijm
Witte dame €10,00
A la minute gedraaid - vanille - chocolade - room
Sabayon €10,00
Witte wijn - vanille
Aardbeien €13,00
Olijven - balsamico - citroen
Kaas €15,00*
Kazen geaffineerd door Kaasmeester Callebaut
* In menu supplement €5,00