snippet Restaurant LEF | Menukaart kaart

Menukaart

Bites

Quesadilla €12,00
Pulled pork - cheddar - rode curry

Feta €12,00
Samosa - spinazie - tzatziki

Bruscetta ( 4 stuks ) €12,00
Tomaat - ham - mozzarella

Vleesplank "Duroc d'Olives" €16,00
Plank met charcuterie uit Lochristi

LEF's Tapasplank €26,00
Assortiment van onze verleidingen


Voorgerecht

Intense en pure smaken

Garnalen ( 1 ) €15,00
Kroket - sucrine - groene kruiden


Ombervis €20,00
Tomaat - physalis - koriander

Gamba €19,00
Ravioli - palmkool - bieslook

Zeeuwse mosselen €19,00
Vichysoise - citroenverbena

Asperges €21,00
Ajo blanco - tulpen - vadouvan


Hoofdgerecht

Culinaire verwennerij

Mechelse koekoek €29,00
Vol au vent - mousseline - morieljes - garnalen
Supplement kalfszwezerik € 7,00


Lam uit de Pyreneeën €33,00*
Aubergine - Tom Kha Kai

Kalf €29,00
Niertjes - dragon - lente-ui

Paling €31,00
In 't groen "LEF Style"

Rode poon €29,00
Botermelk - Vermouth - lavas - asperges

* In menu supplement €5,00

2 Share specials

Côte à l'os "Minhota" €99,00
Saus naar keuze : champignon - peper - béarnaise
Slaatje - verse frieten

Minhota runderen zijn nauw verwant met de Spaanse Rubia Gallega. Minhota koeien werden vroeger gekweekt omwille van hun trekkracht. Dit doel is uiteraard niet meer van toepassing maar ondertussen ontdekten meatlovers de kwaliteiten van het lichtgemarmerde en zeer smaakvolle vlees. Verwant met de Rubia Gallega maar in veel mindere mate gecommercialiseerd.

Ribbetjes "Duroc d'Olives" €58,00
Natuur
Gelakt - komkommer - sojascheuten - pinda - kerrie

Wilde zeebaars €62,00
In zoutkorst - puntpaprika - tahini - linzen

Nagerechten

Om van te likkebaarden

Rabarber €12,00
Witte chocolade - honing - tijm

Witte dame €10,00
A la minute gedraaid - vanille - chocolade - room

Sabayon €10,00
Witte wijn - vanille

Aardbeien €13,00
Olijven - balsamico - citroen

Kaas €15,00*
Kazen geaffineerd door Kaasmeester Callebaut

* In menu supplement €5,00